به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، دکتر سمیه کریمی مدیر کل بهزیستی استان اصفهان به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر، پیامی صادر کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
تقارن خجسته میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، بانوی کرامت و شفیعه روز جزا، با نامگذاری روز دختر، فرصتی مغتنم برای تکریم مقام بلند زن و دختر در فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است.
این ایام فرخنده را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، تمامی ملت سرافراز ایران، و بویژه به تمامی دختران عزیز و ارجمند کشورمان، صمیمانه تبریک و شادباش عرض میکنم. حضرت فاطمه معصومه (س)، تجسمی از عفت، علم و فضیلت بودند که در سایه ایمان عمیق و پیروی از سیره اهل بیت (ع)، جایگاهی ویژه در قلوب مؤمنان یافتند.
ایشان همواره الگویی الهامبخش برای دختران و زنان در مسیر خودسازی، تعالی معنوی و ایفای نقشی مؤثر در جامعه بودهاند. سازمان بهزیستی، با درک عمیق از اهمیت نقش دختران در پویایی جامعه و با پایبندی به رسالت حمایتی خود، خدمترسانی به دختران نیازمند حمایت، دختران سرپرست خانوار، دختران دارای معلولیت و کلیه اقشاری که در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند را از اولویتهای اساسی خود قرار داده است.
ما معتقدیم سرمایهگذاری بر روی توانمندی و سلامت دختران، سرمایهگذاری بر آیندهای روشن برای ایران است. در این روز عزیز، ضمن پاسداشت مقام شامخ حضرت معصومه (س) و تبریک روز دختر، از درگاه ایزد منان برای تمامی دختران ایران، آرزوی سلامتی، سربلندی، موفقیتهای روزافزون و زندگی سرشار از معنویت و افتخار را مسئلت دارم.
دکتر سمیه کریمی
مدیرکل












نظر شما